diumenge, 7 de febrer del 2016

Llegim en família. Activitats durant el curs

NOVA ACTIVITAT PER A FAMÍLIES

Si vos interessa l ́èxit escolar dels vostres fills i filles, voleu ajudar–los fàcilment en el seu aprenentatge, ho podeu fer llegint, ... i llegint en família. Seguiu aquesta informació.


Per que des de la Comissió de Llibres de l'AMIPA, ens hem afegit al programa “LLEGIM EN FAMÍLIA” : Programa d ́animació a la lectura 

més informació al web 
http://www.fapamallorca.org/llegimenfamilia/



Des de l'AMIPA vos oferim les següents activitats:


1 .- Dimarts dia 16 de Febrer a les 17:15 h.

Començarem amb una xerrada que oferirà FAPA (Federació d ́Associacions de Pares i Mares d ́Alumnes) “LECTURA I ÈXIT ESCOLAR”. Hi haurà servei d'escoleta per als infants.


2.- Dimecres 16 de Març a les 17:15 h.

Seguirem amb un TALLER de CONTACONTES a càrrec de  na Nati de Grado. La primera hora serà només pels pares i mares; i a partir de les 18:15 hi haurà una part del taller on participaran també els infants.
 


Aprofitant la setmana cultural de l ́escola (per l  ́Abril), conjuntament amb els mestres de l'escola, ens proposaran a pares, mares i famílies, venir a contar contes, històries, fer lectures ... amb el tema triat per a treballar enguany: “Cultures del món“.

Durant el darrer trimestre, els alumnes tendran l ́ocasió de recomanar aquells contes, llibres, lectures, etc, que els hagi agradat, sorprès, entusiasmat, encisat, aterrat, etc.... I podran exposar-ho o anunciar-ho a un plafó de l ́escola amb comentaris i/o dibuixos, acompanyats per una foto.

....Vos anirem informant i donant dates concretes segons s'apropin les activitats.


ANIMA ́T I DÓNA ́LS ALES AMB LA LECTURA !